menu

Menu

  • facebook
  • pinterest
  • instagram

Ontwerp/advies

ontwerp

Ontwerp/advies

Een tuin is als een tweede thuis. U kunt er genieten van een ultiem gevoel van vrijheid, ruimte en comfort. Tenminste, als de tuin bij u past, als het echt uw eigen plek is. Wilt u in uw tuin kunnen tuinieren, koken of loungen? Houdt u van weelderig begroeide rozenbogen of van moderne strakke lijnen? Met het ontwerpbureau van Tuin Concept legt u de basis voor een buitenbeleving die echt bij u past.

Hoogwaardige kwaliteit is altijd het uitgangspunt bij Tuin Concept. Uitgevoerd door gemotiveerde vakmensen die er een eer in scheppen om nauwkeurige en netjes te werken.
Daarnaast werken we met moderne machines en gereedschappen. Ook dat helpt eraan mee dat u waar krijgt voor uw geld.

Om tot het beste ontwerp te komen zijn de wensen van de klant heel belangrijk, daarom vragen wij de klant altijd om zelf eerst een wensenlijst te maken waar de nieuwe tuin aan moet voldoen. Vervolgens komt Harm Lolkema langs om samen de situatie te bekijken en de vele mogelijkheden te bespreken. Door zijn gevoel voor lijnen en vormen en praktische kennis merkt u al gauw dat hij samen met u tot een gewenst en tevens ook functioneel plan komt.
Onze werkwijze is als volgt:

–    Oriënterend gesprek en werkbezoek
–    Opstellen van een schetsontwerp
–    Kosten raming
–    Voorlopig ontwerp
–    Definitief ontwerp
–    Offerte
–    Beplantingsplan
–    Verlichtingsplan
–    Onderhoudsplan / nazorg


Uw ontzorgen is onze kracht, het complete buitenleven onder 1 dak.


Contact
ontwerp