menu

Menu

  • facebook
  • pinterest
  • instagram

Gazon service

gazon

Gazon service

Nieuw bij Tuin Concept is de Gazon service.
Het onderhoud van het gemiddelde gazon beperkt zich al te vaak tot maaien. Het resultaat van eenzijdig onderhoud zonder bemesting is dat de grasmat veroudert, verschraalt en aan diversiteit inboet. Veel grasplantjes sterven af en de zode dichtheid neemt stelselmatig af.
Allerhande organisch afval (bladeren, grassnippers,…) bouwt zich op tot een viltlaag. Onkruidzaden ontkiemen en krijgen vrij spel om zich snel te ontwikkelen. Zo ontstaat een ideale voedingsbodem voor mossen.
Na verloop van tijd geraakt het gras in de verdrukking en de aftakeling van het gazon zet zich versneld en genadeloos door, meestal twee à drie jaar na de aanleg. Men kan met vrij grote zekerheid stellen dat meer dan 70% van de particuliere gazons zich in een kritische toestand bevinden.

Tuin Concept bied daarom vanaf heden een passende oplossing. Wij nemen graag het complete gazon onderhoud uit handen met of zonder maaiwerkzaamheden. Dit houd in dat wij op contract basis verticuteren, bemesten en doorzaaien. Dit allemaal met professionele machines en meststoffen.
Ook is de tijd van het jaar waarin dit gebeurt heel belangrijk.
U kunt contact opnemen voor een passende offerte.


Uw ontzorgen is onze kracht, het complete buitenleven onder 1 dak.


Contact
gazon